Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset / Kanssakulkijan puheenvuoro: Walkers-työ yhtä tarpeellista tänään kuin 20 vuotta sitten

Kanssakulkijan puheenvuoro: Walkers-työ yhtä tarpeellista tänään kuin 20 vuotta sitten

sbrchff_logo_pohjavarilla.png

Tänä syksynä 195 vuotta täyttävä Sinebrychoff on Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys, ja osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. Nikolai Sinebrychoff perusti panimon Helsingin Hietalahteen vuonna 1819. Hän harjoitti myös rakennustoimintaa ja urakoi Helsinkiin 1830-luvulla Turun kasarmin, jonka talousrakennuksessa sijaitsee nyt Walkers-talo.

Sinebrychoffin perustaja ja hänen seuraajansa olivat taitavia liikemiehiä ja visionäärejä, mutta myös yritysjohtajia, jotka halusivat pitää huolta henkilöstöstään ja lähipiiristään laajemminkin. Tämä perintö on arvokas meille sinebrychoffilaisille tänäänkin. Aloitimme yhteistyön Aseman Lasten Walkers-toiminnan kanssa 10 vuotta sitten. Se on meidän vastuullisuustyötämme tänään. 

Nuorisotyö ei ole meidän osaamistamme. Tukemme on ollut taloudellista, jotta Walkers-työntekijät voivat tehdä sitä mitä niin hyvin osaavat: kohdata nuoria aikuisina kuuntelijoina ja tukijoina  — ja auttaa heitä kasvussaan vastuuntuntoisiksi, aktiivisiksi aikuisiksi, joilla on elämä mallillaan.

Aseman Lasten Walkers-työtä arvostetaan. Se on ollut uraauurtavaa ja uusia näkökulmia avaavaa. Se on tämän päivän Suomessa yhtä tarpeellista kuin 20 vuotta sitten.

Elämän voi nähdä palapelinä, jossa jokainen nuori on yksi palapelin pala. Palat etsivät yhteyksiä kuten nuoretkin. Haluamme Sinebrychoffilla edistää ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, koska olemme sitä mieltä, ettei alkoholi ole alaikäisten juoma. Siksi ’Alkoholittoman alueen’ -logostamme puuttuu pullonmuotoinen pala.

www.sinebrychoff.fi   

palapelilogo_mini.png

Uutiset

03.11.17

Walkers-auto kohtaa Tampereen liikkuvia nuoria loppuvuoden

Matkailuatosta nuorten kohtaamispaikaksi rakennettu Walkers-automme Kissa on liikkunut Tampereen ympäryskunnissa...

Lue lisää

25.10.17

Walkers-bussi toimii Suutarilassa loppuvuoden ajan

Syksy etenee ja Walkers-bussi saapuu seuraavaksi Suutarilaan! Bussi toimii alueella 24.10–15.12.2017.   Bussi...

Lue lisää

24.10.17

Aseman Lapset ry:n hankepäällikkö Heikki Turkka jäseneksi Nuorisotakuu-kärkihankkeen neuvottelukuntaan

Aseman Lapset ry:ssä kiusaamiseen puuttuvaa K-0-hanketta luotsaava Heikki Turkka kutsuttiin mukaan hallituksen...

Lue lisää

11.10.17

Hiphop-artisti Dilemma: "Toivon, että nuoret jaksavat uskoa itseensä, vaikka maailma on joskus raaka"

Joonas Linnamaa alias Dilemma on hiphop-artisti ja entinen perheväkivallan uhri, joka julkaisi omista...

Lue lisää