Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset / Neljä Walkers-autoa liikkeellä eri puolilla Suomea loppuvuoden

Neljä Walkers-autoa liikkeellä eri puolilla Suomea loppuvuoden

Aseman Lapset ry:n Walkers-autoja on nyt neljä: Kissa, Ilves, Leijona ja Tiikeri. Nämä matkailuautoista liikkuviksi nuorten kohtaamispaikoiksi muunnetut kulkuvälineet aloittivat vuoden 2018 viimeiset toimintajaksonsa syyskuun alussa. Alueilla tullaan toimimaan vuoden loppuun saakka.

Kissa palasi Lahden ja Nastolan alueella vietetyn kesän jälkeen Pirkkalaan, jossa toimi edellisen kerran keväällä. Työstä vastaa Pirkkalan kaupungin nuorisopalvelut ja mukana tulee olemaan myös etsivän nuorisotyön ja erityisuorisotyöntekijöitä.

Ilves viettää syksyn Kajaanissa, jossa on keväästä asti toiminut myös suosittu Walkers-kohtaamispaikka. Toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut.

Leijona liikkuu loppuvuoden Saamelaisten kotiseutualueella. Toiminnasta vastaa Saamelaiskäräjät ja yhteistyötä tehdään Enontekiön, Utsjoen ja Inarin kuntien kanssa. Toiminnassa on mukana myös saamenkielisiä vapaaehtoisia. Leijona on hankittu erityisesti Lapin ja muun Pohjois-Suomen tarpeita ajatellen, ja tähän asti se on toiminut Kittilän, Sodankylän sekä Oulun alueella.

Tiikeri on Wauto-katraan uusin tulokas, ja sen toiminta-alueena tulee olemaan Itä-Suomen ja Savon alue. Se aloittaa toimintansa Etelä-Karjalan kunnista. Toiminnasta vastaa Lappeenrannan ja Imatran nuorisotyö yhteistyössä Eksoten sekä alueen seurakuntien kanssa. Tiikeri toimii vuoroviikoin Lappeenrannan ja Imatran suunnalla. Lappeenrannassa tullaan liikkumaan myös Lemin ja Savitaipaleen alueella, Imatran toiminta-alueeseen kuuluvat lisäksi Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala. 

wauto_leijona_kesa_2018_copy_0.jpg

Kuvassa Walkers-auto Leijona.

Lisää uusi kommentti

Uutiset

31.08.18

Vanhemmat ja lapset yhdessä tunnetaitoja kehittämässä

Vaasassa lastenpsykiatrian poliklinikalla vanhemmat kävivät Friends-ohjelman ensin itse läpi, jonka jälkeen oli heidän...

Lue lisää

30.08.18

Blogisarja, osa 2: Kiusaamista, rikoksia vai konflikteja?

Näin lukuvuoden alussa kouluun liittyvät teemat ovat tapetilla ja tällöin myös kiusaaminen nousee esille....

Lue lisää

28.08.18

Kiusaamista voidaan kitkeä yhteistyöllä

Aseman Lapset ry:n K-0 -hankkeeseen kytkeytynyt tapaustutkimus julkaistiin huhtikuussa. Monimutkaistuneiden...

Lue lisää

25.08.18

Blogisarja, osa 1: Selvittämättömiä konflikteja nolla

Miksi koulukiusaaminen jatkuu kaikista yrityksistä huolimatta? Asia on ollut keskusteluissa vuosikymmeniä, mutta...

Lue lisää