Etusivu / Ajankohtaista / Uutiset / Neljä Walkers-autoa liikkeellä eri puolilla Suomea loppuvuoden

Neljä Walkers-autoa liikkeellä eri puolilla Suomea loppuvuoden

Aseman Lapset ry:n Walkers-autoja on nyt neljä: Kissa, Ilves, Leijona ja Tiikeri. Nämä matkailuautoista liikkuviksi nuorten kohtaamispaikoiksi muunnetut kulkuvälineet aloittivat vuoden 2018 viimeiset toimintajaksonsa syyskuun alussa. Alueilla tullaan toimimaan vuoden loppuun saakka.

Kissa palasi Lahden ja Nastolan alueella vietetyn kesän jälkeen Pirkkalaan, jossa toimi edellisen kerran keväällä. Työstä vastaa Pirkkalan kaupungin nuorisopalvelut ja mukana tulee olemaan myös etsivän nuorisotyön ja erityisuorisotyöntekijöitä.

Ilves viettää syksyn Kajaanissa, jossa on keväästä asti toiminut myös suosittu Walkers-kohtaamispaikka. Toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut.

Leijona liikkuu loppuvuoden Saamelaisten kotiseutualueella. Toiminnasta vastaa Saamelaiskäräjät ja yhteistyötä tehdään Enontekiön, Utsjoen ja Inarin kuntien kanssa. Toiminnassa on mukana myös saamenkielisiä vapaaehtoisia. Leijona on hankittu erityisesti Lapin ja muun Pohjois-Suomen tarpeita ajatellen, ja tähän asti se on toiminut Kittilän, Sodankylän sekä Oulun alueella.

Tiikeri on Wauto-katraan uusin tulokas, ja sen toiminta-alueena tulee olemaan Itä-Suomen ja Savon alue. Se aloittaa toimintansa Etelä-Karjalan kunnista. Toiminnasta vastaa Lappeenrannan ja Imatran nuorisotyö yhteistyössä Eksoten sekä alueen seurakuntien kanssa. Tiikeri toimii vuoroviikoin Lappeenrannan ja Imatran suunnalla. Lappeenrannassa tullaan liikkumaan myös Lemin ja Savitaipaleen alueella, Imatran toiminta-alueeseen kuuluvat lisäksi Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala. 

wauto_leijona_kesa_2018_copy_0.jpg

Kuvassa Walkers-auto Leijona.

Lisää uusi kommentti

Uutiset

18.02.19

Kiusaamiseen puuttuva K-0-työ etenee

(Julkaistu alun perin Aseman Lapset ry:n ajankohtaiskatsauksessa 2/2018) K-0 on Aseman Lapset ry:n vuonna 2017...

Lue lisää

13.02.19

Etsimme nuorisotyön taitajaa Walkers-talolle Kamppiin - hae 28.2.2019 mennessä

Walkers-talo on 13–17-vuotiaille suunnattu kohtaamis- ja ajanviettopaikka, jossa ammattilaisten rinnalla työskentelee...

Lue lisää

12.02.19

Seksuaalisuus ja seksi ovat aina ajankohtaisia aiheita

(Julkaistu alun perin Aseman Lapset ry:n ajankohtaiskatsauksessa 2/2018) Tietoa seksistä ja seksuaalisuudesta on...

Lue lisää

11.02.19

Maahanmuuttajaäidit mukana Friends-tunneilla

Vantaalla Rajakylän koulussa maahanmuuttajaäidit ovat mukana koulun arjessa ja oppivat kieltä ja kulttuuria sekä...

Lue lisää