Haluaisitko tänä jouluna mahdollistaa lisää aikuisen läsnäoloa sitä tarvitsevalle nuorelle? Jo tunti turvallisen ja luotettavan aikuisen antamaa aikaa voi merkitä nuoren elämässä paljon. 

Meillä Aseman Lapset ry:ssä tunteja käytetään päivittäin nuorten hyvinvoinnin ja hyvän tulevaisuuden tukemiseen sekä syrjäytymisen torjumiseen. Työntekijämme ja vapaaehtoisemme kuuntelevat, kannustavat ja tukevat nuoria heidän iloissaan ja huolissaan. He ovat läsnä ja rinnallakulkijoina nuorten elämässä silloin, kun nuoret sitä tarvitsevat, sekä tavoitettavissa myös silloin kun monet muut tahot eivät ole, kuten iltaisin ja viikonloppuisin.

Otamme tarvittaessa nuorten perheet mukaan työskentelyyn emmekä toimi vanhempien tietämättä. Välillä työntekijämme toimivat välittäjinä murrosikäisten ja näiden vanhempien kesken, sillä ihan aina nämä eivät ymmärrä toisiaan.

1 tunti = 20 euroa = esimerkiksi

  • Nuoren auttaminen työ- tai koulupaikkahakemuksen täyttämisessä
  • Luottamuksellinen keskustelu nuorelle, jolla ei ole ketään muuta jolle puhua
  • Sovintoa luova ja arkea tukeva tapaaminen nuoren ja tämän vanhempien kanssa
  • Nuorten kaveriporukoiden kohtaaminen ja turvallisen vapaa-ajanvieton mahdollistaminen jalkautumalla sinne missä nuoret hengaavat
  • Nuoren saattaminen tukipalveluiden ääreen, silloin jos meneminen muuten olisi liian iso kynnys

Anna aineeton lahja

Voit antaa haluamasi kokoisen aikalahjan. Lahjoituksen tehtyäsi pääset halutessasi lataamaan sähköisen kortin, jonka voit lähettää tai tulostaa lahjan saajalle.

EUR