Etusivu / Toimintamuotomme Walkers / Tule Walkers-vapaaehtoiseksi!

Tule Walkers-vapaaehtoiseksi!

Walkersien toiminta perustuu turvallisten vapaaehtoisten aikuisten nuorille antamaan aikaansa.

Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa aikuisten ja nuorten hyväksyvä ja turvallinen kohtaaminen sekä edistää nuorten itsenäistymistä ja kasvamista vastuullisiksi aikuisiksi. Ammattilaisten rinnalla toimivat koulutetut vapaaehtoistyöntekijät tuovat mukanaan inhimillistä arkista kohtaamispintaa nuorten vapaa-aikaan. 

Vapaaehtoistyöntekijämme ovat omasta nuoruudestaan selvinneitä “nuoruuden veteraaneja”, jotka tulevat omana itsenään juttuun sekä nuorten että muiden aikuisten kanssa. He muistavat omasta kokemuksestaan, millaista nuoruus oli ja miltä se tuntui elämänvaiheena. Vapaaehtoisissamme on monenlaisten ammattikuntien ja elämäntilanteiden edustajia. Mukaan tullessaan he saavat tarvittavan koulutuksen, mukavan työilmapiirin ja upeat työkaverit.

Lähde mukaan! 

Vapaaehtoisena autat oikeasti ja pääset vaikuttamaan nuorten elämään. Tehtäväsi on kohdata nuoret turvallisena ja läsnäolevana aikuisena.

Walkersit ympäri Suomea etsivät ja kouluttavat uusia vapaaehtoistyöntekijöitä, Nuoruuden Veteraaneja. Koulutuksiin voivat hakeutua kaikki yli 18-vuotiaat.

Kaikkien Walkers-vapaaehtoistyöstä kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä oman paikkakuntansa Walkers-yhteyshenkilöihin.

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksestasi osoitteessa http://www.walkers.fi/sivut/ilmoittaudu.html

Voit lukea lisää vapaaehtoistyöstä Walkersissa myös osoitteesta www.walkers.fi.

nvjule550x.jpg