Etusivu / Tue toimintaamme / Yritysyhteistyö

Yhteistyö erilaisten yritysten kanssa on meille erittäin tärkeää

Olemme hyvin iloisia voidessamme solmia uusia yritysyhteistyön muotoja.

Yritysten tarjoamalla suoralla taloudellisella tuella voimme toteuttaa ja kehittää eri toimintamuotojamme. Lisäksi olemme pystyneet pilotoimaan tai käynnistämään uusia, tärkeäksi osoittautuneita työmuotoja. Toiminnallemme osoitettu tuki voi olla pitkään jatkuvaa kanssakulkijuutta tai kertaalleen osoitettu tärkeä kädenojennus.

Vuosien aikana olemme olleet mukana myös monissa erilaisissa kummankin osapuolen tavoitteita palvelevissa yhteistyöhankkeissa ja -kampanjoissa.

Yhteistyön tai meille osoitetun tuen ei tarvitse aina olla taloudellista. Käytännön työkaverit voivat esimerkiksi tarjota tiloja, tuotteita, palveluita tai osaamista käyttöömme. 

Yritysyhteistyön eri ideoista ja muodoista voi suoraan olla yhteydessä toiminnanjohtajaamme Christian Wentzeliin, puh. 040 900 4889, christian.wentzel [at] asemanlapset.fi (subject: Yhteisty%C3%B6ehdotus) (christian.wentzel(a)asemanlapset.fi )tai lähestyä eri toimintamuodoistamme vastaavaa henkilökuntaamme. Koko henkilökuntamme yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivultamme.

Toiminnallemme voi myös osoittaa myös suoria lahjoituksia lahjoitustilillemme

Danskebank: 800013-1010303
IBAN: FI19 8000 1301 0103 03
BIC/SWIFT-koodi: DABAFIHH

Näiden lahjoitusten yhteydessä pyydämme käyttämään viitettä 1119.

Kiitos lahjoituksestasi!