Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Aseman Lapset ja Walkersit mukana Sekasin-chatissä

Aseman Lapset ja Walkersit mukana Sekasin-chatissä

Sekasin-chat on valtakunnallinen, laajasti avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja ongelmista selviämistä. Chat luo toivoa jokaiselle nuorelle ja auttaa ratkomaan mieltä painavia ongelmia.

Nuorisotilojen, Helsingin Walkers-talon ja muidenkin Walkersien ollessa nyt kiinni sekä muutenkin nuorten kohtaamisen ollessa tällä hetkellä vähän rajoitetumpaa olemme valjastaneet osan nuorisotyön ammattilaisistamme toimimaan aktiivisesti netissä eri alustoilla.

Valtaosa kaikista Walkerseistamme ympäri Suomen alkaa päivystämään ammattilaisvoimin Sekasin-chatissa. Walkersit yhdessä Aseman Lapset ry:n kanssa ovat tehneet sopimuksen Mieli ry:n kanssa poikkeustilanteen ajaksi, ja seuraavan viikon aikana työntekijämme kouluttautuvat chattipäivystämiseen. Paikalliset Walkersit ympäri maan tuottavat päivystyksiään pääsääntöisesti silloin, kun paikkakuntien Walkersit olisivat muutenkin auki.

Sekasin-chat on auki maanantaista perjantaihin klo 9 - 24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15 - 24. Chatissä päivystäjinä toimivat eri järjestöjen ammattilaiset.

Chatissa nuoren on mahdollista keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta: omasta olostaan, mielenterveyden pulmista, vaikeista tapahtumista elämässä, avun hakemisesta - tai vaikkapa koronaviruksesta ja poikkeusoloista. Chatissa otetaan nuorten kokemukset todesta ja nuori saa tuntea, että hän ei ole yksin ja asiat ovat ratkaistavissa. Sekasin-chat on MIELI Suomen Mielenterveysseura ry:n ja Suomen Punaisen Ristin koordinoima hanke, joka on suunnattu 12-29-vuotiaille.

Chattiin pääsee osoitteesta www.sekasin.fi tai Aseman Lasten sivuilta www.asemanlapset.fi

Ei jätetä nuoria yksin tänäänkään!

Lisää uusi kommentti

Uutiset

25.03.20

Aseman Lasten toiminta poikkeusolojen aikana

Ei unohdeta nuoria ja nuorisotyötä poikkeusoloissakaan! Järjestömme luonteeseen kuuluu nopea reagointi nuorten elämässä...

Lue lisää

24.03.20

Virtuaalinen Walkers-talo löytyy täältä!

Ja siihen pääsee tästä linkistä: https://discord.gg/J3ujz5Y  

Lue lisää

18.03.20

Blogi: Jos ihmettelet, miksi nuorilla on vaikeaa, syy ei ole koronassa vaan kivikaudessa

Tänä keväänä 2020 pulassa eivät ole vain vanhukset, kroonisesti sairaat, päivystyspoliklinikat, teho-osastot,...

Lue lisää

18.03.20

Ei unohdeta nuoria poikkeusoloissakaan!

Aseman Lasten toiminta jatkuu poikkeustilasta huolimatta. Kuuntelemme tarkalla korvalla viranomaisten ohjeita, ja...

Lue lisää