Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Avoin työpaikka: Hankekoordinaattori valtakunnalliseen Walkers On Wheels 2 -hankkeeseen 

Avoin työpaikka: Hankekoordinaattori valtakunnalliseen Walkers On Wheels 2 -hankkeeseen 

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä liikkuvan nuorisotyön kehittämisessä? Etsimme nyt nuorisotyön ammattilaista hankekoordinaattoriksi. 

Walkers on Wheels 2 on Aseman Lapset ry:n valtakunnallinen liikkuvan nuorisotyön kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää liikkuvaa nuorisotyötä työmuotona ja levittää sen osaamista nuorten kohtaamispaikkoina toimivien matkailuautojen avulla kaikkialla maassa. Autoja on 5-6.

Walkers-autotoiminnan tarkoitus ei ole nuorten aktivoiminen tai julkisista ympäristöistä häätäminen, vaan kohtaamisten, keskusteluiden ja turvallisten aikuisten läsnäolon mahdollistaminen nuorten omalla reviirillä. Toiminnassa tehdään laajaa moniammatillista yhteistyötä 3-6 kuukauden välein vaihtuvilla paikkakunnilla. Walkers-autot eli Wautot vievät nuorisotyötä sinne, missä nuoret ovat ja niillä kohdataan myös nuoria, jotka ovat jääneet muiden nuorisopalveluiden ulkopuolelle.

Walkers On Wheels 2 (2020-2022) on jatkohanke, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö ja Brita Maria Renlund -säätiö. Wauto-toimintaa pilotoitiin vuosina 2015-2016 neljällä paikkakunnalla, ja vuosina 2017-2019 toimintaa toteutettiin 34 paikkakunnalla Kotkasta Utsjoelle. 

Työssäsi vastaat toiminnasta erityisesti kaikilla kaksikielisillä toiminta-alueilla. Tehtäviisi kuuluu muun muassa: 

  • Koordinoida ja kehittää eri alueiden Wauto-toimintaa ja liikkuvaa nuorisotyötä 
  • Kouluttaa toimintaan paikalliset ammattilaiset, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit 
  • Seurata paikallista raportointia ja jaksojen päätyttyä koostaa toiminta-alueiden käyttöön  kehittämisraportit  
  • Tukea ja konsultoida toiminnasta vastaavia ammattilaisia jaksojen aikana mm. kohtaavassa työssä, autojen käytössä ja toiminnan organisoinnissa etänä ja paikanpäällä

Kuulut neljähenkiseen Wauto-tiimiin, jonka kanssa yhdessä jaat valtakunnalliseen kehittämistyöhön liittyviä tehtäviä ja osaamista, joita ovat mm. kohdennetun nuorisotyön osaamisen vahvistaminen, digitaalinen nuorisotyö kohtaavan nuorisotyön tukena, verkostotyön osaamisen vahvistaminen sekä vaikuttamisosaamisen vahvistaminen nuorisotyössä. 

Mitä odotamme sinulta?  

Työ edellyttää nuoriso- tai sosiaalialan (nuoriso-ohjaaja, yhteisöpedagogi tai sosionomi amk) tai vastaavaa tutkintoa, ruotsin- ja suomenkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, B-ajokortin, vähintään kolmen vuoden työkokemusta nuorisotyöstä, palvelujärjestelmän tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työ sisältää matkustamista ja epäsäännöllisiä työaikoja sekä satunnaisia viikonlopputöitä. 

Arvostamme kehittämishalua, aloitteellista ja toimeen tarttuvaa työotetta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen liikkuvasta tai jalkautuvasta nuorisotyöstä sekä erityisnuorisotyöstä tai etsivästä nuorisotyöstä.  

Mitä tarjoamme sinulle?  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen valtakunnallisen näköalapaikan nuorisotyöhön ja sen tulevaisuuteen. Saat hyvät mahdollisuudet hyödyntää sekä kehittää osaamistasi. Pääset myös vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Työssäsi sinulla on tukena oman tiimisi lisäksi järjestön muu osaaminen. Tarjoamme Euroopan parhaat työkaverit ja joustavan työyhteisön. Käytössäsi ovat muun muassa laajat työterveyspalvelut sekä ateria-, kulttuuri- ja liikuntaetuudet.  

Heräsikö kiinnostuksesi?  

Tehtävään voit hakea 28.2.2020 mennessä lähettämällä hakemuksen ansioluetteloineen sähköpostilla minna.lahtela [at] asemanlapset.fi . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi! 

Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Työ on määräaikainen ja päättyy 31.12.2022. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Lisätietoja antaa valtakunnallinen Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela, p. 040 777 8683.

Aseman Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton valtakunnallinen järjestö. Järjestön luonteeseen kuuluu nopea reagoiminen nuorten elämässä tapahtuviin muutoksiin. Toiminnassa luodaan aktiivisesti kumppanuuksia monenlaisten, joskus yllättävienkin yhteistyötahojen kanssa.   
 
Toimintamuotojamme Walkers-toiminnan lisäksi ovat nuorten turvallista ajanviettoa julkisissa tiloissa tukeva löytävä nuorisotyö, tunne- ja vuorovaikutustaitoja vahvistava Friends-toiminta, alaikäisten sovitteluun keskittyvä katusovittelutoiminta, kiusaamiseen puuttuva K-0 -työ sekä nuorten rikoskierteen katkaisemiseen tähtäävä Pasila-hanke.  

Lisäksi työskentelemme seksuaaliterveyden, itsetuntemuksen ja seurustelun pelisääntöjen vahvistamiseksi Tyttötyö-projektissa, hankalassa työmarkkina-asemassa tai muun syrjäytymisuhan alla olevien nuorten tukemiseksi 3T-hankkeessa sekä toisen asteen opintopolkujen sujuvuuden tukemiseksi Takku-hankkeessa. 

Lisää uusi kommentti

Uutiset

12.02.20

Ledigt jobb: Projektkoordinator för nationella Walkers on Wheels 2-projektet

Vill du göra ett meningsfullt arbete där du kan påverka utvecklingen av rörligt ungdomsarbete? Vi söker nu en...

Lue lisää

05.02.20

Avoin työpaikka: Talonmestari Walkers-talolle Helsingin Kamppiin

Oletko alle 30-vuotias, täysi-ikäinen, nuori aikuinen? Oletko reipas ja tulet hyvin juttuun ihmisten...

Lue lisää

10.01.20

Avoin työpaikka: Hae yhteisökehittäjäksi nuorten Kuopioon!

Haluatko tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä nuorten parissa? Etsimme nyt nuoriso- ja verkostotyön...

Lue lisää

08.01.20

Huippusuosittu nuorten kohtaamispaikka Wauto palaa Kotkaan

Matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnettu Walkers-auto eli Wauto aloittaa työnsä toista kertaa...

Lue lisää