Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Kanssakulkijan puheenvuoro: Walkers-työ yhtä tarpeellista tänään kuin 20 vuotta sitten

Kanssakulkijan puheenvuoro: Walkers-työ yhtä tarpeellista tänään kuin 20 vuotta sitten

sbrchff_logo_pohjavarilla.png

Tänä syksynä 195 vuotta täyttävä Sinebrychoff on Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys, ja osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. Nikolai Sinebrychoff perusti panimon Helsingin Hietalahteen vuonna 1819. Hän harjoitti myös rakennustoimintaa ja urakoi Helsinkiin 1830-luvulla Turun kasarmin, jonka talousrakennuksessa sijaitsee nyt Walkers-talo.

Sinebrychoffin perustaja ja hänen seuraajansa olivat taitavia liikemiehiä ja visionäärejä, mutta myös yritysjohtajia, jotka halusivat pitää huolta henkilöstöstään ja lähipiiristään laajemminkin. Tämä perintö on arvokas meille sinebrychoffilaisille tänäänkin. Aloitimme yhteistyön Aseman Lasten Walkers-toiminnan kanssa 10 vuotta sitten. Se on meidän vastuullisuustyötämme tänään. 

Nuorisotyö ei ole meidän osaamistamme. Tukemme on ollut taloudellista, jotta Walkers-työntekijät voivat tehdä sitä mitä niin hyvin osaavat: kohdata nuoria aikuisina kuuntelijoina ja tukijoina  — ja auttaa heitä kasvussaan vastuuntuntoisiksi, aktiivisiksi aikuisiksi, joilla on elämä mallillaan.

Aseman Lasten Walkers-työtä arvostetaan. Se on ollut uraauurtavaa ja uusia näkökulmia avaavaa. Se on tämän päivän Suomessa yhtä tarpeellista kuin 20 vuotta sitten.

Elämän voi nähdä palapelinä, jossa jokainen nuori on yksi palapelin pala. Palat etsivät yhteyksiä kuten nuoretkin. Haluamme Sinebrychoffilla edistää ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, koska olemme sitä mieltä, ettei alkoholi ole alaikäisten juoma. Siksi ’Alkoholittoman alueen’ -logostamme puuttuu pullonmuotoinen pala.

www.sinebrychoff.fi   

palapelilogo_mini.png

Uutiset

26.06.20

Aseman Lapset 30v – otteita julkaisuistamme vuosien varrelta

Julkaisemme kesällä torstaisin sosiaalisen median kanavissamme katsauksia menneeseen. Miltä näytti ensimmäisen...

Lue lisää

22.06.20

Aseman Lasten toiminta kesällä

Ei unohdeta nuoria ja nuorisotyötä poikkeusoloissakaan! Järjestömme luonteeseen kuuluu nopea reagointi nuorten elämässä...

Lue lisää

09.06.20

Nuoret pitävät Walkers-toimintaa merkityksellisenä

”Täältä sain hyvän kaveriporukan ja tunsin ensimmäistä kertaa, että kuulun johonkin. Aina kun tulin tänne, joku...

Lue lisää

02.06.20

Walkers-bussin toiminta kesällä

Keikka on alkamassa ja nuotit hukassa. Nuorten tehtävänä on auttaa hajamielistä muusikkoa! – Walkers-bussi...

Lue lisää