Frontpage / Ajankohtaista / Uutiset / Orange haluaa tehdä oman osansa − mahdollisimman hyvin

Orange haluaa tehdä oman osansa − mahdollisimman hyvin

Orange Advertising Oy on 50 hengen helsinkiläinen mainostoimisto, jonka tavoitteena on olla alansa paras, laadussa ja reiluudessa. Reiluus näkyy niin asenteessa asiakkaisiin kuin omiin työntekijöihin. Oman osansa tuo myös yhteiskunnallisen vastuun kantaminen.  

Kun Orangelle tarjoutui mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa Aseman Lapset ry:n uudet web-sivut, oli selvää että projektiin lähdettiin mukaan mielellään. Aseman Lapsien tulevaisuuteen katsovat, nuorten parempaa arkea ja koko yhteiskunnan hyvinvointia tukevat arvot ovat ehdottomasti kaiken mahdollisen avun arvoisia. Pro bono -periaatteella tehty hanke toi sekä vaihtelua Orangen suunnittelijoiden normaaliin arkeen että hyvää mieltä koko työyhteisölle.

Yhteistyö Aseman Lasten kanssa on sujunut todella mukavasti. Orangelaisten yhteiseksi mielipiteeksi muodostui, että on “ihanaa suunnitella asiakkaalle, joka näyttää tyytyväisyytensä avoimesti”. Uudet nettisivut palvelevat toivottavasti Aseman Lapset ry:tä sekä sivujen kaikenikäisiä käyttäjiä mahdollisimman pitkään ja hyvin.

 

Tutustu tarkemmin Orangen laajaan palvelutarjoomaan, loistavaan asiakastyytyväisyyteen ja tietysti kivoihin orankeihin tästä  ››