Frontpage / Nuorisotyön viikkoa vietetään 7.–13.10.2019 – viikon päätapahtuma Ratkaistaan Suomen suurin ongelma Helsingissä Allianssi-talolla 11.10.

Nuorisotyönviikkoa vietetään 7.–13.10.2019 – viikon päätapahtuma Ratkaistaan Suomen suurin ongelma Helsingissä Allianssi-talolla 11.10.

Nuorisotyön viikolla 7.–13.10.2019 nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää tärkeätä työtä nuorten hyväksi. Tämän vuoden teemana on nuorten mielenterveys ja sen hyväksi tehtävä nuorisotyö. Valtakunnallisesti Nuorisotyön viikkoa vietetään ympäri Suomen paikallisten toimijoiden, kuntien, järjestöjen ja nuorten itsensä järjestämillä tempauksilla, teemapäivillä, tilaisuuksilla ja kampanjoilla. Viikko näkyy myös mediassa ja somessa erilaisina kampanjoina ja avauksina.

Viikon päätapahtuma Ratkaistaan Suomen suurin ongelma järjestään Helsingissä Allianssi-talolla perjantaina 11.10. kello 9:30–16:00. Tilaisuudessa pureudutaan nuorten syrjäytymisen vähentämiseen, tänä vuonna erityisesti mielenterveyden vinkkelistä. Allianssi-talolla kuullaan päivän aikana mielenkiintoisia puheenvuoroja ja esitteillä on nuorten mielenterveystyön toiminnallisia menetelmiä. Aseman Lapsilta mukana on lapsille, nuorille ja vanhemmille tunne- ja vuorovaikutustaitoja opettava Friends-ohjelma. Ratkaistaan Suomen suurin ongelma-tilaisuuden ohjelman ja ilmoittautumislinkin tapahtumaan löydät täältä.


 

Lisää uusi kommentti

Uutiset

09.10.19

Walkers-bussi suuntaa Vuosaareen

Helsingin Vuosaaressa toimitaan viikot 43–50. Bussi pysäköidään Mosaiikkitorille, kauppakeskus Columbuksen ja Vuotalon...

Lue lisää

25.09.19

Löytävän nuorisotyön toimintajakso päättyy Tampereella, vuodenvaihteessa toiminta käynnistetään Kuopiossa

Tampereella helmikuussa 2018 Riikka Koskelan johdolla käynnistyneen toiminnan tavoitteena on ollut tiivistää...

Lue lisää

19.09.19

Nuorten päihteidenkäyttö nuorisotyön ja lastensuojelun yhteisenä haasteena -keskustelutilaisuuden tallenne katsottavissa

Parasta ehkäisevää päihdetyötä on nuoren kohtaaminen, huonoin vaihtoehto puolestaan on kieltää nuorisotilalla...

Lue lisää

18.09.19

Aseman Lasten syksy

Walkers-talo on auki normaalisti ma-pe klo 15-20. Walkers-bussi viettää viikot 43-50 Helsingin Vuosaaressa,...

Lue lisää