Frontpage / Tue toimintaamme / Lahjoittaminen ja rahankeräyslupa

Jokainen lahjoitus auttaa

Voit monella tavalla auttaa meitä tekemään työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen.

Voit lahjoittaa suoraan, liittyä kannatusjäseneksemme tai soittaa lahjoituspuhelimeen. Otamme vastaan myös merkkipäivä- tai testamenttilahjoituksia. Jokainen lahjoitus otetaan kiitollisuudella vastaan summan suuruudesta riippumatta.

Lahjoitustilimme

Danskebank:
IBAN: FI19 8000 1301 0103 03
BIC/SWIFT-koodi: DABAFIHH

Lahjoitusten yhteydessä pyydämme sinua käyttämään viitettä 1119, kiitos!


Lahjoitus puhelimitse

Voit tehdä lahjoituksen helposti myös soittamalla lahjoitusnumeroihimme: 

0600 411 050 (5,09 €/puhelu + pvm) 
0600 411 051 (10,19 €/puhelu + pvm) 


Keräyslupa

Aseman Lapset ry:n rahankeräyslupa (RA2020/637) on voimassa 6.7.2020 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään Walkers-nuorisokahviloiden ja Walkers-autojen toimintaan, perustamiseen ja varustamiseen, nuorten parissa toimivan henkilöstön palkkaamiseen ja kouluttamiseen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytointiin, kouluttamiseen ja työn tukemiseen.

Lisäksi varoja voidaan käyttää mielen hyvinvointia tukevan Friends-toiminnan, nuorten pariin jalkautuvan työn sekä koulukiusaamista, väkivaltaa ja rikosoireilua ehkäisevän työn, sekä nuorten seksuaaliterveyttä ja omien rajojen tunnistamista edistävän työn toteuttamiseen, kehittämiseen sekä koulutus- ja ryhmätoimintojen tarvike- ja materiaalihankintoihin, koulutusten tila- ja matkakuluihin ja toimintojen järjestämiseksi tarvittaviin palkkakuluihin.


Tietosuojaseloste 

Aseman Lapset ry:n kannatusjäsenten ja lahjoittajien tiedot kerätään järjestön rekisteriin. Tarkempaa tietoa kerättyjen tietojen käytöstä saat tietosuojaselosteesta.