Frontpage / Walkers-autolle haetaan vapaaehtoisia Savonlinnaan, koulutus ma 1.6. klo 17–20

Etsimme sinua aikuinen – Nuoruuden veteraani. Tule tekemään rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä Savonlinnaan!

Walkers-autot ovat matkailuautoista nuorten kohtaamispaikoiksi muutettuja menopelejä. Niiden avulla saadaan ketterästi vietyä turvallisia aikuisia sinne, missä tarve on. Normaalisti autoissa on tarjolla kahvia, pelejä ja juttuseuraa sekä tarvittaessa kohdennettua tukea ja ohjausta. Koronarajoitusten aikana kohtaamiset aloitetaan ulkona. Nuorisotyön ammattilaisten lisäksi Wautoilla nuoria kohtaavat koulutetut vapaaehtoiset aikuiset.

Vapaaehtoistyö on rentoa jutustelua, nuorten kuuntelemista ja tarvittaessa ammattilaisen luokse ohjaamista. Vapaaehtoistyöhön saat tukea myös koulutuksen jälkeen.

Tiikeri-Wauto kohtaa nuoria Savonlinnassa 1.6.–30.9. Vapaaehtoistyötä saa tehdä omien aikataulujen mukaan. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä nuoriso-ohjaaja Samuli Tuikkaseen, samuli.tuikkanen [at] savonlinna.fi 27.5. mennessä. Samuli haastattelee ja valitsee toimintaan sopivat aikuiset. Koulutus järjestetään 1.6. klo 17–20.

Wautoja on tällä hetkellä viisi. Savonlinnan lisäksi ne kurvailevat tulevana kesänä Kotkassa, Raumalla, Kokkolassa ja Ylivieskassa.

wauto-tiikeri_kuvaaja_juho_nevalainen1_0.jpg


 

 

 

Lisää uusi kommentti

Uutiset

02.06.20

Walkers-bussin toiminta kesällä

Keikka on alkamassa ja nuotit hukassa. Nuorten tehtävänä on auttaa hajamielistä muusikkoa! – Walkers-bussi...

Lue lisää

28.05.20

Poikkeusaika on lisännyt nuorten välinpitämättömyyttä

Arjen aikataulujen väheneminen on saanut osan nuorista höllentämään suhtautumistaan päihteiden käyttöön ja päihtyneenä...

Lue lisää

18.05.20

Pasila-hankkeen arkea poikkeusoloissa: Koulutehtäviä ja kuulumisia

Viime viikkoina Pasila-hankkeen asiakkaiden kanssa työskentely on ollut ennen kaikkea koulunkäynnin...

Lue lisää

08.05.20

Mutsifrendit luotsaavat vanhemmille suunnattua henkistä happihyppelyä

Perheet ovat olleet kovilla etäkoulun, -töiden, tiskivuoren ja ruoanlaiton yhteensovittamisessa. Huolta onkin kannettu...

Lue lisää